Home Forums Plugin Support AffiliateWP MLM Sub-Affiliates tab not working

3 replies, 2 voices Last updated by  Gregory 5 months, 1 week ago
  • Gregory
    Participant
    @gmorse
    #8081

    It’s so strange but the sub-affiliates tab in my affiliate management page is not working. When I click on it it doesn’t display at all. It just displays the contents of the affiliate url’s tab. Can you help? Thanks.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #8088

    Hi Gregory,

    What version of AffiliateWP and MLM are you using? It sounds like you have an older version of MLM. The latest version 1.1.2 includes an update for compatibility with the new tabs system introduced in the latest versions of AffiliateWP.

  • Gregory
    Participant
    @gmorse
    #8089

    I have version 1.1. How do I learn of new updates. I don’t see a notification in wp-admin that says an update is available. Aren’t they automatically pushed out? If not, how do I stay up to date?

    Also, I looked here and it still says version 1.1 as the latest version.

    Customer Dashboard

    Thanks.

  • Gregory
    Participant
    @gmorse
    #8093

    Chris, Just following up on this comment from a few days ago. See below. Thanks.

    I have version 1.1. How do I learn of new updates. I don’t see a notification in wp-admin that says an update is available. Aren’t they automatically pushed out? If not, how do I stay up to date?

    Also, I looked here and it still says version 1.1 as the latest version.

You must be logged in to reply to this topic.