Home Forums Plugin Support AffiliateWP MLM Bug in Forced Matrix

4 replies, 2 voices Last updated by  madhurebba 5 months ago
  • madhurebba
    Participant
    @madhurebba
    #8311

    Parent affiliate for the user “twentyone” is “eleven” and Direct Affiliate is “second”

    When “twentyone” did a sale it got a direct commission (Level 0 commission) and “Level 1” commission went to Direct Affiliate instead of “Parent Affiliate”.
    (If that is the case.. then the Forced matrix is working only visually.)

    Please check the attachments for all the related images/screen shots

    please guide to resolve

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #8387

    I apologize for the delay, I didn’t receive the notification for your post.

    Do you have the Upline Basis setting configured for the Parent Affiliate in the MLM tab?

  • madhurebba
    Participant
    @madhurebba
    #8423

    No, I have Upline Basis setting configured for the referrer..
    Oh.. then I have to set it for Parent… right?

    Thanks

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #8428

    Yes, exactly. Set it to Parent (Default) and it will work properly.

    Once you make this adjustment, please let me know if you the issue continues or if it’s working smoothly now.

  • madhurebba
    Participant
    @madhurebba
    #8448

    it is working smoothly now..
    thanks 🙂

You must be logged in to reply to this topic.