Home Forums Plugin Support AffiliateWP Performance Bonuses Bonus Plugin breaks style

8 replies, 2 voices Last updated by  propluginteam 1 year, 11 months ago
  • Forum Participant
    Participant
    @forumparticipant
    #881

    Hi,
    i just purchased your great plugin (performance bonus) but already found a bug that breaks our style. Please see screenshots attached.
    When installing performance bonus it removes the styling of the tables. We use the shortcodes to show referal, visits and all information.
    Can you help or release a fix for this?

    Thanks and best regards

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #885

    Greetings Matthias,

    Just to clarify, you’re saying that the table styles for your affiliate area shortcodes disappear once you activate Performance Bonuses? And can you tell me which version of AffiliateWP and Performance Bonuses you’re using?

  • Forum Participant
    Participant
    @forumparticipant
    #886

    Yes exactly, thats the problem.
    We have affiliate WP Version 1.7.2 running and Performance Bonus plugin Version 1.0.1
    Also i can confirm that when we deactivate the performance bonus plugin then the tables of the shortcodes appear as usual again. So the problem is definetely within the bonus plugin.

    best regards

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #888

    Okay, I’m going to try to re-create the problem in my testing environment and fix the issue. I’ll follow up with you once I find the source of the problem. From there, I will apply the bug fix and update the plugin.

  • Forum Participant
    Participant
    @forumparticipant
    #889

    Thanks a lot for your help! Much appreciated.
    It would be great if you could write me here in this post once a bug fix is ready.

    Thanks and regards

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #890

    Alright, will do.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #2795

    Alright, will do.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #958

    Hi Matthias,

    I’m just giving you an update on my progress with this. I’ve found the source of the CSS conflict. It has to do with a change that was made in the latest update. It will be fixed and updated within the next 2-3 days. I’ll let you know when it’s ready. And thanks for your patience.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #1306

    Hi Matthias,

    I just wanted to check with you to see if you’re still experiencing this issue? On the 10th, I’m going to be releasing an update for Performance Bonuses (1.0.2), along with an update for MLM (1.0.6), and the release of our new Ranks add-on. I want to be sure that this has been addressed.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #2916

    Hi Matthias,

    I just wanted to check with you to see if you’re still experiencing this issue? On the 10th, I’m going to be releasing an update for Performance Bonuses (1.0.2), along with an update for MLM (1.0.6), and the release of our new Ranks add-on. I want to be sure that this has been addressed.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #2943

    Since I haven’t heard back from you in a while, I’m going to assume that this issue is resolved, and mark it as such.

    You can always post here to re-open this topic, if you’re still experiencing this issue.

  • Christian Freeman
    Participant
    @christianf
    #2944

    Since I haven’t heard back from you in a while, I’m going to assume that this issue is resolved, and mark it as such.

    You can always post here to re-open this topic, if you’re still experiencing this issue.

You must be logged in to reply to this topic.